ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιάρτας για την πορεία του ΠΑΜΕ: «Στ’ αρχ…α τους τα μέτρα απαγόρευσης»

Tο ΠΑΜΕ διαδήλωσε στο Σύνταγμα το πρωί της Παρασκευής τιμώντας τους αγώνες των εργατικών κινημάτων στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της συγκέντρωσης και εξαπέλυσε επίθεση μέσα από τα social media. Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook: «Για τους Σταλινιστές-Κομμουνιστές του κώλου τα έχουμε πει. Εδώ βλέπετε εν μέσω...
Τσιάρτας για την πορεία του ΠΑΜΕ: «Στ’ αρχ…α τους τα μέτρα απαγόρευσης»

Tο ΠΑΜΕ διαδήλωσε στο Σύνταγμα το πρωί της Παρασκευής τιμώντας τους αγώνες των εργατικών κινημάτων στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της συγκέντρωσης και εξαπέλυσε επίθεση μέσα από τα social media.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:

«Για τους Σταλινιστές-Κομμουνιστές του κώλου τα έχουμε πει. Εδώ βλέπετε εν μέσω πανδημίας ένα ακόμη κρεσέντο υποκρισίας. Φυσικά στ´αρχ@@@@ τους τα μέτρα απαγόρευσης… Κ αντί όλα τα ΜΜΕ να τους περνάνε πριονοκορδέλα το παρουσιάζουν ως ένα φυσιολογικό συμβάν. Η υποκρισία όμως βασιλεύει».

Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις με αποστάσεις ασφαλείας στο Σύνταγμα (pics & vids)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιάρτας για την πορεία του ΠΑΜΕ: «Στ’ αρχ…α τους τα μέτρα απαγόρευσης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.