ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιάρτας: «Βόμβες» κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής «Greece 2021» για τον Αντετοκούνμπο

Έντονα αντέδρασε ο Βασίλης Τσιάρτας στη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021».
Τσιάρτας: «Βόμβες» κατά  της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής «Greece 2021» για τον Αντετοκούνμπο

Έντονα αντέδρασε ο Βασίλης Τσιάρτας στη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Ο Τσιάρτας έβγαλε μεν το «καπέλο» στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς για τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, ωστόσο επεσήμανε ότι στη θέση του στην αφίσα θα έπρεπε να είναι κάποιος αθλητής από το Ευρωμπάσκετ του ’87, ή από του Euro 2004 ή κάποιος Έλληνας Ολυμπιονίκης όπως χαρακτηριστικά εξήγησε

Παράλληλα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που είναι πρόεδρος ης επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασίλης Τσιάρτας στο προφίλ του στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Δείτε εδώ το ποστ στο Facebook

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200…

Posted by Vasilis Tsiartas on Friday, January 8, 2021

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιάρτας: «Βόμβες» κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής «Greece 2021» για τον Αντετοκούνμπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.