ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: «22 νέα κρούσματα, στους 102 οι νεκροί» (vid)

Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό στην Ελλάδα...
Τσιόδρας: «22 νέα κρούσματα, στους 102 οι νεκροί» (vid)

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης έκανε την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Μίλησε για τα κρούσματα και τους θανάτους του ιού, τόσο παγκοσμίως όσο αναλυτικά και για την Ελλάδα. Αρχικά σχολίασε πως υπάρχουν 128,892 θάνατοι παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 26.112 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους είναι στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, σχολίασε πως στη Σιγκαπούρη υπάρχει ένα δεύτερο κύμα του ιού, για αυτό και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΧΕΠΑ: Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια

Βέβαια από την άλλη σχολίασε πως τα μέτρα που έχουν παρθεί είναι αποτελεσματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος στενάζει αλλά ελπίζει…».

Όσον αφορά την Ελλάδα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 22 νέα κρούσματα του κορονοϊού. Φτάνοντας τα 2.192 συνολικά στη χώρα μας.

Επίσης τις τελευταίες 24 ώρες υπήρξε 1 συνάνθρωπος μας ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, φτάνοντας η Ελλάδα συνολικά τους 102 θανάτους. Εκ των οποίων ο μέσος όρος ηλικίας είναι 73 ετών.

Παράλληλα, τόνισε πως 72 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι, ενώ 29 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: «22 νέα κρούσματα, στους 102 οι νεκροί» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.