ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: 6 νέα κρούσματα, συνολικά 146 θάνατοι

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέστρεψε στην θέση του και ενημέρωσε για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 6 νέα κρούσματα και δύο καταγεγραμμένοι θάνατοι το τελευταίο 24ώρο.  Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται στους 2632, ενώ στις ΜΕΘ βρίσκονται 35  άτομα και 146 συνάθρωποι μας έχουν χάσει τη...
Τσιόδρας: 6 νέα κρούσματα, συνολικά 146 θάνατοι

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέστρεψε στην θέση του και ενημέρωσε για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 6 νέα κρούσματα και δύο καταγεγραμμένοι θάνατοι το τελευταίο 24ώρο. 

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται στους 2632, ενώ στις ΜΕΘ βρίσκονται 35  άτομα και 146 συνάθρωποι μας έχουν χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό. Ακόμη 81 έχουν εξέλθει από τις μονάδες εντατικής θεραπείας όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Ακόμη ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στα εμβόλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα εμβόλια είναι στην καθημερινή συζήτηση με πάνω από 100 ομάδες να έχουν ξεκινήσει μελέτες σε δύο φάσεις.

Στην φάση 1 στρατηγική υπάρχουν εθελοντές με δόσεις εμβολίου για να ανιχνευθούν αντισώματα. Όταν προχωρήσουν οι δύο φάσεις, ακολουθεί η φάση τρία, με χορήγηση του εμβολίου στην πραγματική κοινότητα.

Δεν είναι προσπάθεια ανταγωνισμού, αλλά συνένωσης στον κοινό στόχο. Κάποιες από τις προσπάθειες αυτές μπορεί να φέρουν δεκάδες εκατομμύρια εμβόλια μέχρι το τέλος του χρόνου.

Να καταλάβουμε ότι όλοι είμαστε πολύτιμοι. Ανήκουμε σε κοινή προσπάθεια που προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες αλλά αφορά όλους μας. Είναι μια φάση ιδιαίτερα σημαντική και ειδικότερα οι επόμενες 15 μέρες

Όλοι μας θα κριθούμε, για να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε, από εμάς θα κριθεί. Τώρα που αυξάνονται οι επαφές, πρέπει να παρακολουθούμε τον εαυτό μας για τυχόν συμπτώματα. Πoυ θα μας οδηγήσουν στην αποφυγή διασποράς του ιού. Να μην έχουμε επάνοδο στην επιδημία.».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: 6 νέα κρούσματα, συνολικά 146 θάνατοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.