ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: Αμπεμπαμπλόμ του κίθε μπλομ για το αν προστατεύουν οι μάσκες ή όχι

Τσιόδρας: Να φορά κανείς μάσκα κατά του κορονοϊού η να μην φορά; Ιδού η απορία. Σεξπιρικό… φινάλε φαίνεται πως έχει η χρήση ή όχι μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό να αμφιταλαντεύεται για την χρησιμότητα της χρήσης τής. Ήταν 9 Απριλίου όταν στην επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων...
Τσιόδρας: Αμπεμπαμπλόμ του κίθε μπλομ για το αν προστατεύουν οι μάσκες ή όχι

Τσιόδρας: Να φορά κανείς μάσκα κατά του κορονοϊού η να μην φορά; Ιδού η απορία.

Σεξπιρικό… φινάλε φαίνεται πως έχει η χρήση ή όχι μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό να αμφιταλαντεύεται για την χρησιμότητα της χρήσης τής.

Ήταν 9 Απριλίου όταν στην επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε πως «στην παρούσα φάση δεν συστήνεται η γενικευμένη χρήση μάσκας.

Όπως είχε πει τότε ο κ. Τσιόδρας, η Επιτροπή «τοποθετήθηκε για την χρήση ιατρικών μασκών με βαλβίδα», οι οποίες «δεν συστήνονται και είναι και επικίνδυνες όταν χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που ανήκουν στο γενικό κοινό» αφού «μπορούν να μεταδώσουν τη νόσο».

Λίγες μέρες αργότερα, στις 23 Απριλίου ο κ. Τσιόδρας άλλαξε πλεύση κατά 180 μοίρες.

Από… επικίνδυνες οι μάσκες έγιναν απαραίτητες για την μη μετάδοση του κορονοϊού.

«Η Επιτροπή υιοθέτησε συστάσεις σύμφωνες με τις οδηγίες του ευρωπαϊκού κέντρου ελέγχου των λοιμώξεων ώστε να δώσει ακόμα λιγότερες ευκαιρίες στον ιό να μεταδοθεί από ασυμπτωματικούς ανθρώπους ή ανθρώπους λίγο πριν να παρουσιάσουν συμπτώματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: Αμπεμπαμπλόμ του κίθε μπλομ για το αν προστατεύουν οι μάσκες ή όχι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.