ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν (vid)

Τσιόδρας - Χαρδαλιάς. Το δίδυμο επιστρέφει. Και μας είχαν προειδοποιήσει πως αν τους δούμε ξανά, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.
Τσιόδρας – Χαρδαλιάς: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν (vid)

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς. Το δίδυμο επιστρέφει. Και μας είχαν προειδοποιήσει πως αν τους δούμε ξανά, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει. Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται. Και οι Τσιόδρας – Χαρδαλιάς επιστρέφουν. Με φρέσκα νέα. Τα οποία μπορεί να μην αρέσουν καθόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαντορίνη: Φόρεσε το μπικίνι της γυναίκας του για μάσκα! (pic)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news4health.gr ανάμεσα στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι το τέλος στα γλέντια των γάμων και η προσθήκη περιορισμού στο ωράριο των μπαρ!

Ήδη δύο γαμήλια γλέντια είναι υπεύθυνα για τη διασπορά του covid-19 στην Ελλάδα, ενώ και ο συνωστισμός σε μπαρ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι καθημερινό φαινόμενο.

Κι αυτό θέλουν να περιορίσουν.

Όσο για τους γάμους; Όλα δείχνουν ότι το όριο των 100 καλεσμένων στην εκκλησία θα παραμείνει. Και μετά, όλοι στα σπίτια τους. Δίχως γλέντι…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η παρουσία του καθηγητή θα είναι μόνο για σήμερα ώστε να υπάρξει καθολική ενημέρωση του κοινού για την πορεία.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας – Χαρδαλιάς: Αυτά τα νέα μέτρα θα ανακοινωθούν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.