ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: Γι’ αυτό έλειπε από την ενημέρωση (vid)

Καλώς ή κακώς έχουμε συνδυάσει την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό μαζί του. Ωστόσο, την Κυριακή (3/5) απουσίαζε. Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έδωσε το παρών. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ήταν ο λοιμωξιολόγος που μίλησε έχοντας στο πλάι του τον Νίκο Χαρδαλιά. Ποιος ήταν ο λόγος; Αναφέρθηκε ακριβώς στην έναρξη της ενημέρωσης. Όπως τονίστηκε «σήμερα δεν θα...
Τσιόδρας: Γι’ αυτό έλειπε από την ενημέρωση (vid)

Καλώς ή κακώς έχουμε συνδυάσει την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό μαζί του. Ωστόσο, την Κυριακή (3/5) απουσίαζε.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έδωσε το παρών. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ήταν ο λοιμωξιολόγος που μίλησε έχοντας στο πλάι του τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ποιος ήταν ο λόγος; Αναφέρθηκε ακριβώς στην έναρξη της ενημέρωσης. Όπως τονίστηκε «σήμερα δεν θα είναι μαζί μας ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό θα είναι μαζί μας ξανά αύριο. Μαζί μας είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. και ο υποπτέραργος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, παθολόγος, Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών επιστημών του υπουργείου Υγείας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: Γι’ αυτό έλειπε από την ενημέρωση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.