ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: «Είναι απίθανο να μην φτάσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα» (vid)

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Σωτήρης Τσιόδρας, τόνισε τις πιθανότητες να έχουμε κρούσμα του νέου κοροναϊού και στην Ελλάδα
Τσιόδρας: «Είναι απίθανο να μην φτάσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα» (vid)

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Σωτήρης Τσιόδρας, τόνισε τις πιθανότητες να έχουμε κρούσμα του νέου κορονοϊού και στην Ελλάδα.

Για τις πιθανότητες να έχουμε κρούσμα του νέου κορονοϊού και στην Ελλάδα, μίλησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Σωτήρης Τσιόδρας.

«Είμαστε σε επαγρύπνηση. Οπωσδήποτε πρέπει να βασιζόμαστε στα επιστημονικά δεδομένα. Αυτήν την στιγμή το επίκεντρο της επιδημίας, το 99% των περιστατικών είναι στην Κίνα. Όλος ο αγώνας μας και η ανησυχία μας είναι να «πιάσουμε» το περιστατικό που θα έρθει στην Ελλάδα έγκαιρα. Να το διαγνώσουμε και να το απομονώσουμε για να διακοπεί η αλυσίδα μετάδοσης». είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στο ΑΧΕΠΑ (vid)

«Θα είναι απίθανο να μην φτάσει στην Ελλάδα  ο κορονοϊός», συμπλήρωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά στο εμβόλιο για τον κορονοϊό επεσήμανε πως στο καλύτερο σενάριο θα είναι έτοιμο σε 4-6 μήνες.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: «Είναι απίθανο να μην φτάσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.