ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: «Νεαρό άτομο που πήγε σε συναυλία μετέδωσε τον κορονοϊό στον οίκο ευγηρίας» (vid)

Συναγερμός έχει σημάνει σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό 36 θετικών κρουσμάτων, όπου και μετέβη ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Τσιόδρας: «Νεαρό άτομο που πήγε σε συναυλία μετέδωσε τον κορονοϊό στον οίκο ευγηρίας» (vid)

Το δεύτερο κύμα κορονοϊού παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, με τους ειδικούς να προειδοποιούν, πως αν δεν αναχαιτιστεί η διασπορά, τα πράγματα θα δυσκολέψουν περαιτέρω.

Στο μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει σε οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό 35 θετικών κρουσμάτων, όπου και μετέβη εκτάκτως, ο Σωτήρης Τσιόδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας – Σπεύδει επιτόπου ο Τσιόδρας (vids)

Την ίδια ώρα, μία 27χρονη στη Λάρισα βρίσκεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Πληρώνουμε ακριβά τις εντάσεις με την Τουρκία – Τα ποσά για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ από τον οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη με τα πολλά κρούσματα της πανδημίας και όλα όσα είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδας που βρέθηκε επιτόπου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: «Νεαρό άτομο που πήγε σε συναυλία μετέδωσε τον κορονοϊό στον οίκο ευγηρίας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.