ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: Τρελάθηκε όταν τραυματίστηκε προσφυγόπουλο

Ο διακεκριμένος λοιμωξιολόγος έδωσε για ακόμα μια φορά ένα μάθημα ανθρωπιάς
Τσιόδρας: Τρελάθηκε όταν τραυματίστηκε προσφυγόπουλο

Μάθημα ανθρωπιάς έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στο Πόρτο Χέλι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ.

Νωρίτερα, στο Πόρτο Χέλι και το ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες, βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, καθώς μια Σομαλή έγκυος, που διαμένει εκεί, βρέθηκε θετική στον ιό.

Η γυναίκα δεν έχει συμπτώματα και παραμένει στο ξενοδοχείο σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ένας ακόμη νεκρός, «έφυγε» 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Συνέβη, ωστόσο, κάτι άλλο, πολύ συγκινητικό, για όσους ήταν παρόντες εκεί.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μόλις έφτασε στην περιοχή το κλιμάκιο, ο Σωτήρης Τσιόδρας συνάντησε ένα προσφυγόπουλο, που είχε ένα έγκαυμα. Αμέσως, λοιπόν, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος έφερε τα πάνω κάτω, ζητώντας να ενημερωθεί πώς συνέβη το ατύχημα και κάηκε το παιδί, και του απάντησαν ότι έγινε εντός της δομής.

Αλλά δεν του έφτανε αυτό…

Κάλεσε, λοιπόν, να έρθει αμέσως ασθενοφόρο στο σημείο που έγινε το περιστατικό και στη συνέχεια αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσει ο ίδιος το έγκαυμα του προσφυγόπουλου! Ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε για ακόμα μια φορά ένα μάθημα ανθρωπιάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: Τρελάθηκε όταν τραυματίστηκε προσφυγόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.