ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: Αυτά τα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Ανακοινώνει νέα μέτρα ο Αλέξης Τσίπρας
Τσίπρας: Αυτά τα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει από το Ζάππειο Μέγαρο στις 19:00, ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να κάνει ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θέλει να παρουσιάσει τα νέα μέτρα που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση.

Όπως γίνεται γνωστό θα ανακοινωθεί πακέτο μόνιμων παροχών, ενώ θα ξεκαθαριστεί η νέα οικονομική πολιτική που έχει προαναγγείλει.

Τονίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εφαρμόσει πολιτική που εστιάζει στις φοροελαφρύνσεις και τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Μέσα στα μέτρα αυτά λοιπόν πιθανολογείται ότι θα υπάρχει η εφάπαξ παροχή 13ης σύνταξης, μείωση ΦΠΑ για βασικά τρόφιμα και την εστίαση στο 13% και μείωση της φορολογίας από το 22% στο 20% για τα φυσικά πρόσωπα.

Τέλος θα υπάρχει πιθανότατα και η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, η καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους, αλλά και η περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: Αυτά τα μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.