ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας για Αντετοκούνμπο: «Καμία ανοχή στο ρατσισμό»

Ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβαν τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια του οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά. Ο πρωθυπουργός «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία του, στην οποία φοράει μία φανέλα της Εθνικής ομάδας, με τον όνομα Αντετοκούνμπο στην πλάτη της. Τη συνοδεύει το μήνυμα: «Σεβασμός...
Τσίπρας για Αντετοκούνμπο: «Καμία ανοχή στο ρατσισμό»

Ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβαν τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια του οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά.

Ο πρωθυπουργός «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία του, στην οποία φοράει μία φανέλα της Εθνικής ομάδας, με τον όνομα Αντετοκούνμπο στην πλάτη της.

Τη συνοδεύει το μήνυμα: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».

https://www.instagram.com/p/BqNAtmWA9G6/?utm_source=ig_web_copy_link

Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο Γιάννης με το γράμμα στον Θανάση (pic)

Πρωτοψάλτη για Αντετοκούνμπο: «Υπερήφανοι που είστε Έλληνες» (pic)

Σε ποιους απευθύνεσαι, Γιάννη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας για Αντετοκούνμπο: «Καμία ανοχή στο ρατσισμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.