ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: «Κράξιμο» στα στελέχη για τα ρουσφέτια (vid)

Σε ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών – ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που τραυματίζουν την εικόνα και τη φυσιογνωμία του κόμματος του. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιχείρησε να κλείσει άμεσα το ζήτημα με τις… μετατάξεις φίλων και συγγενών που τραυμάτισε ακόμα περισσότερο την εικόνα του...
Τσίπρας: «Κράξιμο» στα στελέχη για τα ρουσφέτια (vid)

Σε ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών – ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που τραυματίζουν την εικόνα και τη φυσιογνωμία του κόμματος του.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιχείρησε να κλείσει άμεσα το ζήτημα με τις… μετατάξεις φίλων και συγγενών που τραυμάτισε ακόμα περισσότερο την εικόνα του κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας πως «…όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και μέσα σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα. Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του επιχείρησε να περάσει το μήνυμα ότι η μάχη των εθνικών εκλογών δεν έχει κριθεί και πως το κόμμα του διατηρεί ελπίδες νίκης. Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητοποίηση του κόμματος και συστράτευση των φίλων του κόμματος.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάλλου, όπως προκύπτει από κυβερνητικές «πηγές», στην παρέμβασή του, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι, όλα τα στελέχη του θα πρέπει να κινηθούν συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

Να αναδειχθεί τι παρέλαβε το κόμμα του το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποίησε εν συνεχεία. Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει το δικό του σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: «Κράξιμο» στα στελέχη για τα ρουσφέτια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.