ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσουκαλάς: Ποινική δίωξη λόγω Τζήλου

Ανέλαβε δράση η δικαιοσύνη για όσα είχε πει ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού πριν από τη δολοφονική επίθεση στον διεθνή διαιτητή
Τσουκαλάς: Ποινική δίωξη λόγω Τζήλου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Τάκης Τσουκαλάς για όσα είχε πει για τον Θανάση Τζήλο πριν από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο τελευταίος.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 ο οπαδός του Ολυμπιακού είχε πει μεταξύ άλλων «να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6.000.000 κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος… Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».

Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του είχε προκαλέσει παρέμβαση εισαγγελέα. Τελικά του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Απόστολο Γραμμένο για παραβίαση του αθλητικού νόμου (άρθρο 41 ΣΤ).

Ο Τσουκαλάς καλείται να εξηγήσει στη δικαιοσύνη για το αν όσα είπε, σχετίζονται με τη δολοφονική επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσουκαλάς: Ποινική δίωξη λόγω Τζήλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.