ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσούκαλης για την υπόθεση Μαρκέλλας: «Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε»

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που μίλησε για την υπόθεση της Μαρκέλλας. Συγκεκριμένα, ο ίδιος εκτιμά ότι η υπόθεση απαγωγής της μικρής, θα φέρει στο φως κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. «Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, γιατί δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα και αυτό είναι αποτέλεσμα των διωκτικών αρχών. Ενδεχομένως να...
Τσούκαλης για την υπόθεση Μαρκέλλας: «Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε»

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που μίλησε για την υπόθεση της Μαρκέλλας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος εκτιμά ότι η υπόθεση απαγωγής της μικρής, θα φέρει στο φως κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, γιατί δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα και αυτό είναι αποτέλεσμα των διωκτικών αρχών. Ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις που δεν τις φανταζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης προσθέτοντας ότι «φοβάμαι ότι έχουμε παρακλάδια σε παιδική πορνογραφία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Που θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία! (video)

Μάλιστα, θέλησε να θέσει μία σειρά από ερωτήματα για την 33χρονη, που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία.

«Μια κοπέλα που εκδιδόταν πώς βρέθηκε με τόσα χρήματα; Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ξόδευε πολλά χρήματα; Και μάλιστα μετρητά; Σίγουρα είχε κάτι να κρύψει. Δε θα τα κατέστρεφε αν δεν υπήρχαν στοιχεία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσούκαλης για την υπόθεση Μαρκέλλας: «Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.