ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TUS: Η εξομολόγηση για τον Παντελή Παντελίδη (vids)

Η αποκάλυψη του TUS για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη
TUS: Η εξομολόγηση για τον Παντελή Παντελίδη (vids)

Μία συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ράπερ TUS, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Αρχικά ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην καριέρα του και τη νέα γενιά των ράπερ στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι δεν υπάρχει πλέον σεβασμός από τους νεότερους στους πιο παλιούς.

 

Ακόμα ο TUS δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που έχει να κάνει με το θάνατο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα πει ότι δεν μου άρεσε ο άνθρωπος, δεν μου άρεσε αυτό που έκανε μουσικά, και μετά πέθανε. Εκεί, τι να σου πω. Άνοιγα το facebook μου και έβρισκα εκατοντάδες μηνύματα, όπου οι μισοί έλεγαν “Τον έφαγες!” και οι άλλοι μισοί “Ντάξει, πάλι καλά που πέθανε και ησυχάσαμε”.

Και είχα κάνει μετά ένα πολύ ωραίο ποστ που έλεγα “Ντάξει ρε παιδιά, μην φανατίζεστε. Εγώ είπα ότι η μουσική του δεν μου αρέσει, δεν αξίζει να κανένας να φάει κανέναν και δεν αξίζει κανένας να πεθάνει”. Με αυτό που έγραψα ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Και καπάκια, πολύ μικρό διάστημα πριν ή μετά, πεθαίνει ο σκηνοθέτης μου ο Μανώλης Τζιράκης.

Και είμαι με όλο τον κόσμο πάνω μου να με βομβαρδίζει, να πέσει να με φάει, επειδή είπα την αλήθεια μου, και να μην έχω ούτε σκηνοθέτη. Και να μην θέλει κανένας σκηνοθέτης να μ’ αναλάβει, να μην έχω κάποιον να κάνει τα βίντεο μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι δεν γίνεται χειρότερα. Και πάλι ορθοπόδησα, και πάλι έβγαλα χιτ και πάλι έπαιξα στα κλαμπ».

Δείτε την εξομολόγηση του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «TUS: Η εξομολόγηση για τον Παντελή Παντελίδη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.