ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Twitter – Βατερά: Βαξεβάνης: «Για τα κανάλια δεν καίγονται τα δάση» – «Η φωτιά έσβησε στη θάλασσα»

Οργή στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για μία ακόμα ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, στα Βατερά. Ο Κώστας Βαξεβάνης έβαλε στο στόχαστρο τα κανάλια.
Twitter  – Βατερά: Βαξεβάνης: «Για τα κανάλια δεν καίγονται τα δάση» – «Η φωτιά έσβησε στη θάλασσα»

Twitter – Βατερά: Πλήθος κόσμου σχολίασε τη φωτιά στα Βατερά και όχι μόνο στην πλατφόρμα του Twitter. Ο Κώστας Βαξεβάνης έστρεψε τα βέλη του προς τα κανάλια και την αδιαφορία τους για τις πυρκαγιές του Σαββάτου, ενώ άλλοι χρήστες έβαλαν στο στόχαστρο το ανύπαρκτο σχέδιο της Πολιτείας.

Η εβδομάδα που τελειώνει είναι από τις πλέον δύσκολες σε ότι αφορά τις πυρκαγιές. Ανήμερα της μαύρης επετείου από τις φωτιές στο Μάτι έχουμε πυρκαγιές εκ νέου σε όλη τη χώρα. Στα Βατερά η φωτιά σταμάτησε στη θάλασσα, κάτι που για τους χρήστες του Twitter ήταν αναμενόμενο σε ότι συμβαίνουν τελευταία.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έστρεψε το βλέμμα του στην αδιαφορία των καναλιών.

Η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση την πυρκαγιά στην Πεντέλη, όλη την εβδομάδα έχουν… άλλα ενδιαφέροντα, δίνοντας το πάτημα για να θεριεύει η άποψη που καλύπτουν τις σοβαρές κυβερνητικές αστοχίες. Η ευχή που κάναμε σαν Sportime για «όχι άλλο κάρβουνο», έπεσε στο κενό.

Βέβαια, υπήρξαν και σχόλια που εξήραν την αυταπάρνηση εθελοντών και πυροσβεστών. Όπως το παρακάτω τιτίβισμα.

Twitter – Βατερά: Τα σχόλια των χρηστών

Βίντεο από τη φωτιά στα Βατερά

Ένα από τα λίγα ρεπορτάζ που έπαιξε το Σάββατο




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Twitter – Βατερά: Βαξεβάνης: «Για τα κανάλια δεν καίγονται τα δάση» – «Η φωτιά έσβησε στη θάλασσα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.