ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζαν Γιαμάν: Η χειρονομία που ξεσήκωσε αντιδράσεις! (vids+pic)

Σάλος προκλήθηκε με την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία κατά την επίσκεψή του ηθοποιού στην Ακρόπολη.
Τζαν Γιαμάν: Η χειρονομία που ξεσήκωσε αντιδράσεις! (vids+pic)

Ατυχές στιγμιότυπο ή ασεβής χειρονομία προς την Ελλάδα;. Χαμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο φωτογραφία που δείχνει τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν να προβαίνει σε άκομψη χειρονομία κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  – Τζαν Γιαμάν: «Ντελίριο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Τούρκο ηθοποιό! (vids)

Ο Γιαμάν, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Φτερωτός Θεός» βρίσκεται στην χώρα μας από την Κυριακή (22/9). Κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο νεαρός ηθοποιός βίωσε μια αποθεωτική υποδοχή από ελληνίδες θαυμάστριές του που έσπευσαν να τον προϋπαντήσουν και να του δείξουν τι εστί ελληνική φιλοξενία.

Στο διάστημα της παραμονής του ο Γιαμάν έδωσε αρκετές συνεντεύξεις ενώ έδωσε το «παρών» και σε ένα ειδικό πάρτι γνωριμίας στο Διόνυσος Zonars.

Στο πρόγραμμά του ο Τούρκος ηθοποιός περιελάμβανε και επίσκεψη στην Ακρόπολη. Στον Ιερό Βράχο τραβήχτηκε και μια φωτογραφία η οποία έμελλε μέσα σε λίγα λεπτά να προκαλέσει «πανικό» στο social media.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε, ο Γιαμάν «απαθανατίστηκε» να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία!

Όπως ήταν φυσικό η φωτο αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων χρηστών που τα έχωναν άγρια στον πρωταγωνιστή της σειράς «Φτερωτός θεός».

Υπήρχαν βεβαίως και εκείνοι που τον υπερασπίζονταν λέγοντας πως πρόκειται απλά για μια άτυχη στιγμή και πως έτυχε να ο φακός να τον συλλάβει στην συγκεκριμένη στάση.

Γενικότερα πάντως ο Γιαμάν καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα ευγενής και υπομονετικός με όλους, ακόμα και με τις fans που τον κυνηγούσαν λυσσαλέα παντού.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του από την Ακρόπολη, αλλά και τα ρεπορτάζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🇬🇷💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Welcome to Greece” 🇬🇷 @skaitv.gr 🙏🏻✨ Thanks everyone a lot for tonight, such an honor to be welcomed with so much affection.. Great crowd 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yunanistan’ a sağ salim geldik 🙌🏻🇬🇷Havaalanındaki bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum🙏🏻💫🧿 #greece🇬🇷 ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) στις

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζαν Γιαμάν: Η χειρονομία που ξεσήκωσε αντιδράσεις! (vids+pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.