ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζαν Γιαμάν: «Ντελίριο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Τούρκο ηθοποιό! (vids)

Χαμός στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» της Αθήνας για τον γοητευτικό Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν ο οποίος δέχθηκε την αποθέωση από δεκάδες φανς.
Τζαν Γιαμάν: «Ντελίριο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Τούρκο ηθοποιό! (vids)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (22/9) ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, ο «Φτερωτός θεός» της ομώνυμης σειράς του ΣΚΑΪ. Οπως αποδείχθηκε από την «εκρηκτική» υποδοχή της οποίας έτυχε, ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλο φαν κλαμπ και στην χώρα μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Thomas Cook: Σοβαρό πλήγμα για τον τουρισμό στην Ελλάδα – «Στον αέρα» 50.000 τουρίστες και επιχειρήσεις

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο επικράτησε…  πανζουρλισμός. Ο πολύ γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός με το εντυπωσιακό -«φέτες»- αθλητικό κορμί προκάλεσε κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο, αφού δεκάδες έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του. O 30χρονος Τζαν είναι από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς στη χώρα του.

Λίγο αργότερα, ο Τζαν Γιαμάν, που είχε προαναγγείλει μέσω των social media τον ερχομό του στην Αθήνα, ανέβασε βίντεο στο λογαριασμό του στον instagram, από το Ελ.Βενιζέλος, ενώ βίντεο και φωτογραφίες ανέβασε και ο Σκάι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yunanistan’ a sağ salim geldik 🙌🏻🇬🇷Havaalanındaki bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum🙏🏻💫🧿 #greece🇬🇷 ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) στις

Πηγή protothema.gr

Κάντε follow στο Sportime

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζαν Γιαμάν: «Ντελίριο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Τούρκο ηθοποιό! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.