ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζέφρι Πάιατ – Ρόμπερτ Μενέντεζ: Έπεσε δέντρο σε εστιατόριο της Αθήνας την ώρα που έτρωγαν

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αθήνα με πρωταγωνιστές τους Τζέφρι Πάιατ και Ρόμπερτ Μενέντεζ, καθώς έπεσε δέντρο στο εστιατόριο που έτρωγαν!
Τζέφρι Πάιατ – Ρόμπερτ Μενέντεζ: Έπεσε δέντρο σε εστιατόριο της Αθήνας την ώρα που έτρωγαν

Τζέφρι Πάιατ – Ρόμπερτ Μενέντεζ: Άτυχοι στάθηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ και ο Αμερικανός Βουλευτής, Ρόμπερτ Μενέντεζ καθώς στο εστιατόριο το οποίο επέλεξαν να φάνε στην Αθήνα, συνέβη κάτι το σπάνιο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια που οι δύο άνδρες έτρωγαν, έπεσε ένα δέντρο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην καρδιά της Αθήνας και όπως είναι φυσικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξαφνικά το δέντρο κατέρρευσε στο εστιατόριο, προκαλώντας πανικό και όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Ευτυχώς, ωστόσο, κανείς από το προσωπικό, τους πελάτες ή τους περαστικούς δεν τραυματίστηκε από την πτώση, καθώς το δέντρο έσκισε την τέντα του εστιατορίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι από τους πιο ένθερμους φιλέλληνες γερουσιαστές των ΗΠΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Οι Αμερικανοί δεν θέλουν μόνο να μας πουλήσουν τις HF2 – Θέλουν να ελέγχουμε την Μεσόγειο γι αυτούς

Οι Ταλιμπάν έβγαλαν στους δρόμους τις ειδικές τους δυνάμεις – Είναι αστακοί

Champions League: Η ώρα της κλήρωσης των ομίλων – Τα γκρουπ δυναμικότητας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζέφρι Πάιατ – Ρόμπερτ Μενέντεζ: Έπεσε δέντρο σε εστιατόριο της Αθήνας την ώρα που έτρωγαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.