ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζένη Καζάκου – Τζένη Καρέζη: Τρομάζει η ομοιότητα της εγγονής με την γιαγιά της

Η ομοιότητα ανάμεσα στη γιαγιά Τζένη Καρέζη και εγγονή Τζένη Καζάκου είναι τεράστια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ηθοποιός στο Instagram.
Τζένη Καζάκου – Τζένη Καρέζη: Τρομάζει η ομοιότητα της εγγονής με την γιαγιά της

«Φτυστός εγώ στην ηλικία του». Η φράση αυτή ακούγεται από πολλούς γονείς και παππούδες, όταν καμαρώνουν για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ορισμένες φορές ισχύει, άλλες πάλι όχι.

Όσον αφορά πάντως την Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, με τη σπουδαία γιαγιά της, Τζένη Καρέζη η ομοιότητα είναι τεράστια.

Η νεαρή όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της βαδίζει στα χνάρια της οικογένειάς της, ενώ η Τζένη Καρέζη έχει αποτέλεσε για εκείνη πρότυπο.

Διαβάστε επίσης:

Ο πατήρ Τιμόθεος Ντούμπα από την ηρωική ιεραποστολή του Κονγκό, θέτει ερωτήματα: «Γιατί τέτοια αδυσώπητη πίεση στον παγκόσμιο πληθυσμό, για τον εμβολιασμό»;

Άρης: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ασλανίδης

Άγριες Μέλισσες: Δείτε πώς είναι πραγματικά η Αγορίτσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζένη Καζάκου – Τζένη Καρέζη: Τρομάζει η ομοιότητα της εγγονής με την γιαγιά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.