ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: «Εκρηκτική» εμφάνιση στο φεστιβάλ του Τορόντο (vid)

H Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας Hustlers στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Φήμες για νέα ταινία με τον Χάρι Πότερ.
Τζένιφερ Λόπεζ: «Εκρηκτική» εμφάνιση στο φεστιβάλ του Τορόντο (vid)

Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή και σέξι ήταν για ακόμη μια φορά, μια δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ. Αυτή τη φορά η εκρηκτική λατίνα σταρ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Hustlers στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Αγριεύει» η Τροχαία: Δείτε σε ποια σημεία γίνονται κόντρες αυτοκινήτων (vid)

Η Λόπεζ, που εκτός από σόουγουμαν και τραγουδίστρια, έχει πετύχει μια ανοδική καριέρα στον κινηματογράφο, μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ έχοντας στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η 50χρονη πλέον καλλονή, παραδέχθηκε ότι το να μάθει να χορεύει σε στύλο για την τελευταία της ταινία ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνω για ένα ρόλο». Το φιλμ Hustlers, που καταφθάνει στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα, αφηγείται πώς μια ομάδα με στρίπερς στη Νέα Υόρκη βάζει στο στόχαστρο πελάτες υψηλού προφίλ με στόχο το κέρδος.

Στην ταινία, πρωταγωνίστρια είναι η Λόπεζ, αλλά εμφανίζεται και η ράπερ Cardi B, η οποία όμως δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα. Oι κριτικές που γράφονται μετά την πρεμιέρα είναι θετικές και το φιλμ εκτιμάται πως θα έχει θεαματικές επιδόσεις στο box-office, ενώ ακόμη και ο Guardian γράφει πως είναι ένα «απολαυστικό, φανταχτερό και διασκεδαστικό πέρασμα από το βαρετό κινηματογραφικό καλοκαίρι σε μια νέα σεζόν».

Πηγή: www.lifo.gr

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζένιφερ Λόπεζ: «Εκρηκτική» εμφάνιση στο φεστιβάλ του Τορόντο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.