ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζια: «Συναγερμός» για μεγάλη φωτιά (vid)

Τζια: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στις Πήσσες της Κέας όπου όμως παραμένουν οι επίγειες δυνάμεις για την ολοσχερή κατάσβεσή της.
Τζια: «Συναγερμός» για μεγάλη φωτιά (vid)

Συναγερμός σήμανε στη Τζια από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά σημειώθηκε στην περιοχή Πήσσες της Κέας, όπου όμως παραμένουν οι επίγειες δυνάμεις για την ολοσχερή κατάσβεσή της.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική. Η φωτιά έκαψε ξερά χόρτα και πουρνάρια και δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέρρες: Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου σε σπίτι! (pics)

Ωστόσο έπνεαν άνεμοι που δημιουργούσαν προβλήματα, γι’ αυτό και μετέβησαν στο νησί πεζοπόρα τμήματα από το Λαύριο και τη Σύρο για ενίσχυση της τοπικής δύναμης.

Με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μετέβη στην περιοχή Πήσσες της νήσου Κέας, για την άμεση διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για την πυρκαγιά στη Τζια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζια: «Συναγερμός» για μεγάλη φωτιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.