ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζιτζικώστας: «Πάμε για lockdown»!

«Βόμβα» για lockdown έριξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Την εντονότατη ανησυχία του για τους κινδύνους που παραμονεύουν εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, ιδιαίτερα για την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Θα πάμε σε lockdown αν δεν αντιληφθούν όλοι ότι...
Τζιτζικώστας: «Πάμε για lockdown»!

«Βόμβα» για lockdown έριξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Την εντονότατη ανησυχία του για τους κινδύνους που παραμονεύουν εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, ιδιαίτερα για την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Θα πάμε σε lockdown αν δεν αντιληφθούν όλοι ότι η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Η επιδημιολογική εικόνα κρέμεται από μία κλωστή. Κινδυνεύουμε από λίγους και απερίσκεπτους να βρεθούμε αντιμέτωποι με τρομακτικά υγειονομικά και οικονομικά προβλήματα», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας και αποκάλυψε ότι σήμερα η Θεσσαλονίκη θα περάσει στο επόμενο επίπεδο μέτρων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζιτζικώστας: «Πάμε για lockdown»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.