ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν μου πειράξουν το παιδί μου, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου» (vid)

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι αν κάποιος πειράξει το παιδί του, θα πάρει το νόμο στα χέρια του. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, για την περίπτωση αυτού θέλησε να μιλήσει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο πρώην ηθοποιούς, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί τα τελευταία...
Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν μου πειράξουν το παιδί μου, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου» (vid)

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι αν κάποιος πειράξει το παιδί του, θα πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, για την περίπτωση αυτού θέλησε να μιλήσει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο πρώην ηθοποιούς, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στο χώρο, κάτι που τον οδήγησαν μακριά από αυτόν.

Μάλιστα, σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν με τα ανήλικα παιδιά, τονίζοντας ότι θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του, αν κάποιος πείραζε το παιδί του.

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Είναι λυπηρό. Το πιο λυπηρό είναι ότι κάποιοι λένε ότι ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά αν ήξερα μπορεί και να έδερνα κάποιον, ειδικά αν είχε να κάνει με παιδί.

Εγώ μεγαλώνω κόρες. Αν κάποιος μου πειράξει το παιδί μου, θα πάω μόνος μου και θα πάρω τον  νόμο στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιγνάδης: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα ανήλικα προσφυγόπουλα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν μου πειράξουν το παιδί μου, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.