Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν μου πειράξουν το παιδί μου, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου» (vid)

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι αν κάποιος πειράξει το παιδί του, θα πάρει το νόμο στα χέρια του. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, για την περίπτωση αυτού θέλησε να μιλήσει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο πρώην ηθοποιούς, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί τα τελευταία...

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι αν κάποιος πειράξει το παιδί του, θα πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, για την περίπτωση αυτού θέλησε να μιλήσει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο πρώην ηθοποιούς, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στο χώρο, κάτι που τον οδήγησαν μακριά από αυτόν.

Μάλιστα, σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν με τα ανήλικα παιδιά, τονίζοντας ότι θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του, αν κάποιος πείραζε το παιδί του.

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Είναι λυπηρό. Το πιο λυπηρό είναι ότι κάποιοι λένε ότι ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά αν ήξερα μπορεί και να έδερνα κάποιον, ειδικά αν είχε να κάνει με παιδί.

Εγώ μεγαλώνω κόρες. Αν κάποιος μου πειράξει το παιδί μου, θα πάω μόνος μου και θα πάρω τον  νόμο στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιγνάδης: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα ανήλικα προσφυγόπουλα!