Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί προχώρησαν οι Unboxholics, θέλοντας να βοηθήσουν τους πυρόπληκτούς της χώρας μας.

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί προχώρησαν οι Unboxholics, θέλοντας να βοηθήσουν τους πυρόπληκτούς.

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί προχώρησαν οι Unboxholics, θέλοντας να βοηθήσουν τους πυρόπληκτούς της χώρας μας.

Συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια από την Αριδαία, οι Unboxholics, που διαθέτουν ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια για gaming στο ελληνικό YouTube, συγκέντρωσαν σε έκτακτο live stream 306.000 ευρώ για τους όσους επλήγησαν από τις φωτιές!

«Ενωμένη η γενιά του internet έκανε και πάλι το θαύμα της! Μαζέψαμε €300.000+ για τους πυρόπληκτους και τα ζώα που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα», έγραψαν ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς με τους 872.000 followers στο Youtube.

Το έκτακτο live stream ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μέσα σε τρεις ώρες είχε συγκεντρώσει το μεγάλο, εξαψήφιο ποσό για τους πληγέντες πολίτες και τα ζώα, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον όλεθρο της πυρκαγιάς.

«Ευχαριστούμε για όλα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σε όσους δοκιμάζονται», έγραψαν τα δύο αδέρφια που δεν έμειναν στις σκέψεις, ούτε στις προσευχές και προχώρησαν στις πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά – Θρακομακεδόνες: Συγκλονιστική η εικόνα με την πολυθρόνα και το αρκουδάκι

Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: «Χρυσή» η Γαλλία, λύγισε τη Ρωσία σε τελικό… θρίλερ