ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Unboxholics: Συγκέντρωσαν 300.000€ για τους πυρόπληκτους με ένα live

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί προχώρησαν οι Unboxholics, θέλοντας να βοηθήσουν τους πυρόπληκτούς.
Unboxholics: Συγκέντρωσαν 300.000€ για τους πυρόπληκτους με ένα live

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να αναδειχθεί και να χειροκροτηθεί προχώρησαν οι Unboxholics, θέλοντας να βοηθήσουν τους πυρόπληκτούς της χώρας μας.

Συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια από την Αριδαία, οι Unboxholics, που διαθέτουν ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια για gaming στο ελληνικό YouTube, συγκέντρωσαν σε έκτακτο live stream 306.000 ευρώ για τους όσους επλήγησαν από τις φωτιές!

«Ενωμένη η γενιά του internet έκανε και πάλι το θαύμα της! Μαζέψαμε €300.000+ για τους πυρόπληκτους και τα ζώα που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα», έγραψαν ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς με τους 872.000 followers στο Youtube.

Το έκτακτο live stream ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μέσα σε τρεις ώρες είχε συγκεντρώσει το μεγάλο, εξαψήφιο ποσό για τους πληγέντες πολίτες και τα ζώα, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον όλεθρο της πυρκαγιάς.

«Ευχαριστούμε για όλα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σε όσους δοκιμάζονται», έγραψαν τα δύο αδέρφια που δεν έμειναν στις σκέψεις, ούτε στις προσευχές και προχώρησαν στις πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά – Θρακομακεδόνες: Συγκλονιστική η εικόνα με την πολυθρόνα και το αρκουδάκι

Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: «Χρυσή» η Γαλλία, λύγισε τη Ρωσία σε τελικό… θρίλερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Unboxholics: Συγκέντρωσαν 300.000€ για τους πυρόπληκτους με ένα live», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.