ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδάλισαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Στόχος βανδάλων έγινε το μνημείο της Μαρφίν, το βράδυ της Κυριακής όταν ομάδα αγνώστων έγραψε πάνω με κόκκινη μπογιά και μαύρο μαρκαδόρο. Tο μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν όπου έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα τρεις άνθρωποι αμαυρώθηκε από κουκουλοφόρους, που συμμετείχαν στην πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι...
Βανδάλισαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Στόχος βανδάλων έγινε το μνημείο της Μαρφίν, το βράδυ της Κυριακής όταν ομάδα αγνώστων έγραψε πάνω με κόκκινη μπογιά και μαύρο μαρκαδόρο.

Tο μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν όπου έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα τρεις άνθρωποι αμαυρώθηκε από κουκουλοφόρους, που συμμετείχαν στην πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες και πως φώναξαν συνθήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Σε αυτό το κτίριο στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Παρασκευή Ζούλια, η εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, θύματα του τυφλού μίσους που γεννά ο διχασμός. Τιμούμε τη μνήμη τους. Ποτέ ξανά» αναφέρει η πλακέτα που τοποθετήθηκε στο σημείο 10 χρόνια μετά την τραγωδία.

Να θυμίσουμε πως το μνημείο για τα θύματα της Marfin είχε εγκαινιαστεί στις 9 Μαΐου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που είχε πραγματοποιηθεί στο σημείο που έχασαν την ζωή τους οι τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας το 2010.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βανδάλισαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.