ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδαλισμοί στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου

Έγραψαν συνθήματα πάνω στο άγαλμα
Βανδαλισμοί στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου

Λίγες εβδομάδες μετά την εγκατάσταση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, έγιναν βανδαλισμοί από αγνώστους.

Το πρωί, βρήκε το άγαλμα που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας, γεμάτο συνθήματα.

Συνθήματα κατά του Μακεδόνα βασιλιά, καθώς ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ο Μεγαλέξανδρος ήταν ο φονιάς των λαών και τώρα η περηφάνια των μικροαστών».

Από νωρίς το πρωί, μόλις έγιναν αντιληπτοί οι βανδαλισμοί, τοποθετήθηκαν σεκιούριτι στο άγαλμα, το οποίο πλέον φρουρείται όλη την ημέρα! Μάλιστα, σε κοντινή απόσταση υπάρχει και περιπολικό, που ελέγχει την περιοχή.

Φθορές από βάνδαλους, έγιναν και στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, έξω από την παλιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου. Κι εκεί έγραψαν συνθήματα, ενώ πέταξαν και μπογιές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βανδαλισμοί στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.