ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδή για τις φωτιές: «Το ευχαριστώ για τους πυροσβέστες είναι λίγο – Αυτό που συμβαίνει να μην ξεχαστεί»

Την μεγάλη στενοχώρια της για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα με τις πυρκαγιές όλες αυτές τις μέρες εξέφρασε η Δέσποινα Βανδή.
Βανδή για τις φωτιές: «Το ευχαριστώ για τους πυροσβέστες είναι λίγο – Αυτό που συμβαίνει να μην ξεχαστεί»

Την μεγάλη στενοχώρια της για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα με τις πυρκαγιές όλες αυτές τις μέρες εξέφρασε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο intagram έβαλε μια φωτογραφία με πυροσβέστες αποκαμωμένους από την τεράστια και επίπονη προσπάθεια που κάνουν ευχαριστώντας τους.

Παράλληλα ζητά από τους Έλληνες πολίτες να μην ξεχάσουν τα όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές όταν έρθει η επόμενη μέρα όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

«Είναι εικόνες που δε βρίσκεις λέξεις να πεις…το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την προσφορά αυτών των ανθρώπων όπου η γενναιότητα της ψυχής τους υπερβαίνει την ανθρώπινη τους διάσταση…
Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν πρέπει να ξεχαστεί όταν θα έρθει η επόμενη μέρα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βανδή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Μαζί με μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με τη Δέσποινα Βανδη;

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά το χωρισμό της με τον Νικολαΐδη (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βανδή για τις φωτιές: «Το ευχαριστώ για τους πυροσβέστες είναι λίγο – Αυτό που συμβαίνει να μην ξεχαστεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.