ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρυμπόμπη: Καλλιστεία με Μις… φοροδιαφυγή

Μεγάλο... λαβράκι για τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ
Βαρυμπόμπη: Καλλιστεία με Μις… φοροδιαφυγή

Μία μεγάλη φορολογική απάτη ανακάλυψαν στη Βαρυμπόμπη ελεγκτές του ΣΔΟΕ, πραγματοποιώντας έναν ξαφνικό έλεγχο.

Το περίεργο φυσικά την υπόθεσης δεν είναι η φοροδιαφυγή που αποκαλύφθηκε, αλλά το που πραγματοποιήθηκε αυτή.

Συγκεκριμένα έγινε σε εκδήλωση καλλιστείων, σε ένα μεγάλο κτήμα που όπως προείπαμε, βρισκόταν στη Βαρυμπόμπη.

Ένα κλιμάκιο τεσσάρων ελεγκτών μπήκαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη, για την είσοδο όλων αυτών που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση.

Το αντίτιμο για να επιτραπεί η είσοδος στον κάθε παρευρισκόμενο άγγιζε τα 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό, που δεν είχε καταγραφεί πουθενά, προκειμένου να δοθεί το ανάλογο κομμάτι στην εφορία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το κανάλι Aplha, οι αρχές ερεύνησαν αναλυτικά τον χώρο και εντόπισαν μέσα σε μία σακούλα 250 χιλιάδες ευρώ, που ήταν κρυμμένες.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, με την έρευνα να συνεχίζεται και να προχωράει ακόμα περισσότερο, ανακαλύφθηκε ότι δεν είχε καν κοπεί απόδειξη ούτε για τις προμήθειες, που χρησιμοποιήθηκαν για να στηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, από τους διοργανωτές.

Συνολικά είχαν σημειωθεί και αναφέρθηκαν 150 φορολογικές παραβιάσεις, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκαν  οι υπεύθυνοι που θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαρυμπόμπη: Καλλιστεία με Μις… φοροδιαφυγή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.