ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου- Διακομίσθηκε στο Τζάνειο

Βάρκιζα: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του citybus-drivers.com  πίσω από την στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Το λεωφορείο της γραμμής που οδηγούσε ο συνάδελφος που δέχτηκε επίθεση στάθμευσε στην στάση του τέρματος στη...
Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου- Διακομίσθηκε στο Τζάνειο

Βάρκιζα: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του citybus-drivers.com  πίσω από την στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το λεωφορείο της γραμμής που οδηγούσε ο συνάδελφος που δέχτηκε επίθεση στάθμευσε στην στάση του τέρματος στη Βάρκιζα για το προκαθορισμένο δρομολόγιο και μπροστά από το λεωφορείο που ήταν ήδη παρκαρισμένο και τα δύο ΙΧΕ.

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή εντελώς τυχαία περνούσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι δράστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο συνάδελφος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΤΖΑΝΕΙΟ νοσοκομείο.

Πηγή: Citybus-drivers.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου- Διακομίσθηκε στο Τζάνειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.