ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασανισμός 83χρονης-Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο 40χρονος Πακιστανός

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Πρέβεζα μετά τον ξυλοδαρμότης 83χρονης από τον 40χρονο Πακιστανό, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, πρόκειται για έναν άνθρωπο, καταδικασμένο για ναρκωτικά και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολεμικός συναγερμός στο Πεντάγωνο – Τα τρία σενάρια για αποτροπή τουρκικής...
Βασανισμός 83χρονης-Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο 40χρονος Πακιστανός

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Πρέβεζα μετά τον ξυλοδαρμότης 83χρονης από τον 40χρονο Πακιστανό, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, πρόκειται για έναν άνθρωπο, καταδικασμένο για ναρκωτικά και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολεμικός συναγερμός στο Πεντάγωνο – Τα τρία σενάρια για αποτροπή τουρκικής πρόκλησης

Ο εισαγγελέας της Πρέβεζας άσκησε στον 40χρονο Πακιστανό, δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε 58ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασανισμός 83χρονης-Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο 40χρονος Πακιστανός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.