ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσια Τριφύλλη: «Ένας ατάλαντος είναι ο Λιγνάδης!»

Οργισμένη εμφανίστηκε η Βάσια Τριφύλλη σε δηλώσεις στο Mega αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο αποκάλεσε ατάλαντο!
Βάσια Τριφύλλη: «Ένας ατάλαντος είναι ο Λιγνάδης!»

Οργισμένη εμφανίστηκε η Βάσια Τριφύλλη σε δηλώσεις στο Mega αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο αποκάλεσε ατάλαντο!

Βάσια Τριφύλλη: Δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της στην κάμερα του Mega η γνωστή ηθοποιός, Βάσια Τριφύλλη αναφορικά με την υπόθεση που πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δεύτερη φάση.

Η κ. Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια και του Δημήτρη Λιγνάδη.

“Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Έχω γίνει θηρίο… Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδικά”, δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα.

Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη ατάλαντο…

Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βάσια Τριφύλλη: «Ένας ατάλαντος είναι ο Λιγνάδης!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.