ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Γιατί δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια»…

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε: «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Λυπάμαι το ταλέντο του».
Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Γιατί δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια»…

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε: «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Λυπάμαι το ταλέντο του».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έχει ήδη προφυλακιστεί, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Όπως δήλωσε η ίδια, ο γνωστός ηθοποιός είναι φίλος της, ωστόσο, αισθάνθηκε πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν και μίλησαν ανοικτά.

«Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη στη συνέχεια ανέφερε: «Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή και για τις γυναίκες. Η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν και μίλησαν αυτές οι γυναίκες και απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια».

«Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει… τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα», πρόσθεσε επίσης η Βάσια Τριφύλλη.

Διαβάστε επίσης

Τζόλης: Αυτή είναι η πρόταση της Νόριτς στον ΠΑΟΚ!

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες ώρες στη φυλακή – Τί εχει πει μέχρι τώρα στους φύλακες

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου την είχε πέσει και εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Με έχει βιάσει ο θείος μου»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Γιατί δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια»…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!