ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλικό: Στις αυλές των σπιτιών έφτασε η φωτιά

Πανικός επικράτησε στο Βασιλικό Κορινθίας, εκεί που ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα οι φλόγες βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με το korinthostv.gr – έφτασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών στο Βασιλικό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει προκληθεί κάποια ζημιά σε...
Βασιλικό: Στις αυλές των σπιτιών έφτασε η φωτιά

Πανικός επικράτησε στο Βασιλικό Κορινθίας, εκεί που ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάλιστα οι φλόγες βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με το korinthostv.gr – έφτασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών στο Βασιλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί

Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει προκληθεί κάποια ζημιά σε σπίτια, ούτε έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Από τη μεριά της, η πυροσβεστική αναφέρει ότι το  μέτωπο της φωτιάς παρουσιάζει καλή εικόνα και έχει περιοριστεί, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλικό: Στις αυλές των σπιτιών έφτασε η φωτιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.