ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Κικίλιας: Επιστολή από τους έξαλλους φαρμακοποιούς με τα τεστ

Η κυβέρνηση έκανε λόγο για δωρεάν ατομικά τεστ που θα διενεργούνται στα φαρμακεία και ο Βασίλης Κικίλιας μπήκε στο στόχαστρο των φαρμακοποιών μετά από αυτό
Βασίλης Κικίλιας: Επιστολή από τους έξαλλους φαρμακοποιούς με τα τεστ

Η κυβέρνηση έκανε λόγο για δωρεάν ατομικά τεστ που θα διενεργούνται στα φαρμακεία και ο Βασίλης Κικίλιας μπήκε στο στόχαστρο των φαρμακοποιών μετά από αυτό.

Αυτό που τονίζεται από την πλευρά τους είναι πως δεν είχαν καμία ενημέρωση. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη και αυτό φαίνεται και στο ειρωνικό ύφος που χρησιμοποιεί σε επιστολή της η Ομοσπονδία των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας. Παραλήπτης ο Βασίλης Κικίλιας και ο Βασίλης Κοντζαμάνης.

Την εμπιστευτική επιστολή αποκαλύπτει η ιστοσελίδα newsique.gr. «Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την έκπληξη και τον αιφνιδιασμό μας», τονίζεται, δείγμα του τι επικρατεί στις τάξεις των φαρμακοποιών.

Ακόμη αναφέρεται πως: «Δεδομένου όμως ότι καμία στιγμή δεν ενημερωθήκαμε για την πανελλαδική διάθεση των τεστ και δεν κληθήκαμε να συνεισφέρουμε με τις απόψεις μας αντιλαμβανόμαστε ότι έχετε εναλλακτικές πηγές και έχετε βρει τις λύσεις και τις απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα και έχετε ολοκληρώσει την προετοιμασία και την επιτυχία και το λειτουργικό πλάνο αυτού του σημαντικού εγχειρήματος».

Το κλείσιμο όμως αυτής της επιστολής ξεχειλίζει από ειρωνεία: «Επειδή αναγνωρίζουμε την κρισιμότητα της προσπάθειας αυτής για τον έλεγχο της Πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία!».

Από την πλευρά του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως «η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αιφνιδιάζοντας τον κλάδο, καθώς δεν είχε προηγηθεί απολύτως καμία ενημέρωση ούτε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ούτε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των φαρμακοποιών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Κικίλιας: Επιστολή από τους έξαλλους φαρμακοποιούς με τα τεστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.