ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Λεβέντης: «Άδικη η επίθεση που δέχεται ο Σαββίδης»

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σχολίασε με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως η επίθεση που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης είναι άδικη. Ο Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε πως ήταν λάθος που ο Ιβάν Σαββίδης είχε μαζί του όπλο, ωστόσο τόνισε πως αν δεν ήταν εκείνος καμία επένδυση δεν θα...
Βασίλης Λεβέντης: «Άδικη η επίθεση που δέχεται ο Σαββίδης»

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σχολίασε με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως η επίθεση που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης είναι άδικη.

Ο Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε πως ήταν λάθος που ο Ιβάν Σαββίδης είχε μαζί του όπλο, ωστόσο τόνισε πως αν δεν ήταν εκείνος καμία επένδυση δεν θα είχε γίνει στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά υποστήριξε:

«Φυσικά και ήταν λάθος που είχε μαζί του όπλο. Αλλά έχουν συμβεί πολύ χειρότερα. Όλες οι τηλεοράσεις επί μέρες δείχνουν αυτό. Ξεχάσαν τις επενδύσεις του. Ξεχάσαν πως αν δεν υπήρχε αυτός δε θα υπήρχε καμία ουσιώδης επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος πάντων δε μπορούμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει να τον εξοντώνουμε έτσι. Εγώ το είχα πει στον κ.Σαββίδη σε έναν αγώνα που τον είχα δει, να μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση.

Είχε κάνει κάποιες δηλώσεις κατά του Μητσοτάκη. Ένας τέτοιος επιχειρηματίας πρέπει να είναι λιγομίλητος, αγαπητός και όχι να παίρνει θέση σε κομματικές αντιπαραθέσεις. Έκανε αυτά τα δύο λαθάκια. Πρώτον τον συνέδεσαν με την κυβέρνηση και δεύτερον μπήκε με όπλο στο γήπεδο κάτι που είναι αδιανόητο. Να τιμωρηθεί ο Σαββίδης μέχρι εκεί που έκανε λάθος. Όχι να τον θυσιάσουμε θεωρώντας ότι έτσι καθαρίζει η χώρα. Πλησίασε μια στιγμή τον τίτλο και πήγανε με ατιμίες και διαιτητές να τον κάνουν να τον χάσει. Αυτό τον έβγαλε στο γήπεδο. Η μόνιμη αδικία κατά της Βόρειας Ελλάδας. Πήγε απλώς να υπερασπιστεί την ομάδα του με λάθος τρόπο».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν γενικότερα στον αθλητικό κόσμο αναφέροντας:

«Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος της FIFA και κάμερα που καταγράφει τα πάντα σε κάθε αγώνα. Διότι όλα ξεκινάνε από οι διαφορές και νομίζουν οι ομάδες ότι τις αδικούν από τις δύσκολες αποφάσεις των διαιτητών και τις αμφισβητήσεις. Δεύτερον αυτοί που είναι σεσημασμένοι για χρήση βίας να έχουν απαγόρευση εισόδου. Και τρίτον να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων ώστε να μην μπαίνουν με επικίνδυνα αντικείμενα μέσα. Να υπάρχει αυτοπροστασία των ομάδων αφού ο νόμος λέει πως αυτές τιμωρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ