ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση του, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει σκληρή… μάχη με τον κορονοϊό, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς.
Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση του, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν!

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης, από το οποίο και δόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη με τον κορονοϊό, ενώ έχει διασωληνωθεί.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να μη δείχνουν σεβασμό προς το πρόσωπο του.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>