ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη για το κοράνι – Θα το λέμε χριστιανοκτονία;»

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε την πράξη του Πακιστανού στο Περιστέρι για ένα έγκλημα που έχει θρησκευτική χροιά
Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη για το κοράνι – Θα το λέμε χριστιανοκτονία;»

Βασίλης Τσιάρτας: Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες τις εξελίξεις γύρω από την στυγερή δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο διαμέρισμα της στο Περιστέρι από τον Πακιστανό σύντροφο της.

Ο νεαρός Πακιστανός υποστηρίζει ότι σκότωσε με τα χέρια του την 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι και δεν μπορούσε να την ακούει.

Μάλιστα, το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου, ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με την Νικολέτα, καθώς του ζήτησε να βαφτιστεί χριστιανός προκειμένου να παντρευτούν και να πάρει άδεια παραμονής στη χώρα μας και αυτό στάθηκε αφορμή για να την σκοτώσει!

Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη για το κοράνι – Θα το λέμε χριστιανοκτονία;»

Την εξέλιξη αυτή και την στυγνή ομολογία του δολοφόνου του ανήλικου κοριτσιού, σχολίασε μέσα από τα social media, ο  Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, με ανάρτηση του έκανε λόγο για χριστιανοκτονία και όχι απλά μια γυναικοκτονία καθώς τα κίνητρα του δράστη αποδεικνύεται πως είχαν θρησκευτική χροιά.

Όπως διερωτήθηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη για το κοράνι, άραγε αυτή η εξέλιξη θα κάνει την ελληνική κοινωνία να μιλήσει για μια χριστιανοκτονία, μιας κοπέλας που έχασε τη ζωή της, επειδή απλά ήταν χριστιανή;

Δείτε την ανάρτηση από τον Βασίλη Τσιάρτα:

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Γκάρι Ροντρίγκες;

ΑΕΚ: Ποιος θα είναι βασικός γκολκίπερ;

Αυτή είναι η ξανθιά δημοσιογράφος από την Ουκρανία που τρέλανε τον Μουρίνιο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός σκότωσε την 17χρονη για το κοράνι – Θα το λέμε χριστιανοκτονία;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.