ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Ζούλιας: Τι απαντά για τις μάσκες των 25 ευρώ

Η εφημερίδα Espresso έκανε κριτική για τις μάσκες που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Ζούλιας και κοστίζουν από 25 ευρώ και άνω. Ο ίδιος ο σχεδιαστής εξήγησε για ποιον λόγο είναι τόσο ακριβές. Απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να...
Βασίλης Ζούλιας: Τι απαντά για τις μάσκες των 25 ευρώ

Η εφημερίδα Espresso έκανε κριτική για τις μάσκες που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Ζούλιας και κοστίζουν από 25 ευρώ και άνω. Ο ίδιος ο σχεδιαστής εξήγησε για ποιον λόγο είναι τόσο ακριβές.

Απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες», είπε ο σχεδιαστής.

Και συνέχισε λέγοντας ο Βασίλης Ζούλιας: «Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Ζούλιας: Τι απαντά για τις μάσκες των 25 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.