ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βατόπουλος: «Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τον ιό – Θα φοράμε πολλά χρόνια μάσκα»

Ο Καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος τόνισε στο Open, πως δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τον κορονοϊό και θα χρειαστεί να φοράμε μάσκα για αρκετά χρόνια.
Βατόπουλος: «Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τον ιό – Θα φοράμε πολλά χρόνια μάσκα»

O καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και ότι οι πανδημίες κρατάνε συνήθως για δύο με τρία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα O καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μίλησε στο Open, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με τον κορονοϊό.

Με τα λόγια του έγινε ακόμα ένα άτομο, που μας προβληματίζει με το θέμα του ιού και μας κάνει να φοβόμαστε πως για αρκετό καιρό ακόμα, θα έχουμε και αυτόν τον πονοκέφαλο, καθημερινά στην ζωή μας. Είτε βρισκόμαστε στην Ελλάδα ή σε κάποιο άλλο μέρος στον κόσμο.

Αρχικά τόνισε πως φοβάται πως αρκετά χρόνια ακόμα δυστυχώς, θα χρειάζεται να φοράει ο κόσμος μάσκα και θα χρειάζεται να τηρούμαι μέτρα προστασίας.

Καθώς όπως κάθε πανδημία, έτσι μάλλον και αυτή, θα έχει διάρκεια δύο με τρία χρόνια. Όσον αφορά τα σχολεία και το άνοιγμα τους έκανε γνωστό πως προχώρησαν σε συμβιβασμό προκειμένου, αυτά να λειτουργούν.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «κάνουμε έναν συμβιβασμό προκειμένου να λειτουργήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός σχολεία: Επιστρέφουν σύντομα οι μαθητές – Τι θα ισχύει

Πλεύρης: «Νέος νόμος για την πάταξη… μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού»

Ολυμπιακός: Η συζήτηση Μοντέστο, Μαρτίνς βγάζει μεταγραφή αμυντικού – Τι γίνεται με Σιόβα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βατόπουλος: «Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τον ιό – Θα φοράμε πολλά χρόνια μάσκα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.