ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βατόπουλος: «Μέχρι το πρωί της Παρασκευής οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα»

Τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία στην χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες με τους αριθμούς που ανακοινώνονται καθημερινά να είναι πλέον τετραψήφιοι. Ετσι βρισκόμαστε προ των πυλών νέων μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν ως αύριο (Παρασκευή 30/10) το μεσημέρι. Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  γνωστοποίησε ότι οι λοιμωξιολόγοι...
Βατόπουλος: «Μέχρι το πρωί της Παρασκευής οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα»

Τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία στην χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες με τους αριθμούς που ανακοινώνονται καθημερινά να είναι πλέον τετραψήφιοι. Ετσι βρισκόμαστε προ των πυλών νέων μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν ως αύριο (Παρασκευή 30/10) το μεσημέρι.

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  γνωστοποίησε ότι οι λοιμωξιολόγοι συνεδρίασαν την Τετάρτη και θα συνεχίσουν και σήμερα Πέμπτη (29/10).

«Συνεδριάζαμε χθες και θα συνεχίζουμε και σήμερα. Γι’αυτό δεν θέλω να πω και περισσότερα. Υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και παρασύρει τους θανάτους, τις διασωληνώσεις και την πίεση στο ΕΣΥ».

Εξάλλου, ανέφερε για τον επιδημιολογικό χάρτη, «οι περιοχές αλλάζουν χρώμα μέσα σε λίγες ημέρες».

Επιπλέον, σχολίασε το ενδεχόμενο για τη χρήση μάσκας παντού: «Υπάρχει ενδεχόμενο για χρήση μάσκας παντού. Οι μετακινήσεις του κόσμου δημιουργούν πρόβλημα, έρχονται από περιοχές με πολλά κρούσματα, σε περιοχές με λίγα».

«Εξετάζονται μέτρα που δεν θα επηρεάσουν τον πυρήνα της οικονομίας. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιο μείγμα μέτρων θα αποφασιστεί. Θα ακούσουμε νέα μέτρα, αυτό είναι σίγουρο. Το αν είναι σήμερα ή αύριο το πρωί δεν το ξέρω» κατέληξε ο καθηγητής.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Το «χοντρό καρφί» του για το στρατιωτικό τζάκετ του Μητσοτάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βατόπουλος: «Μέχρι το πρωί της Παρασκευής οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.