ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελόπουλος: «Υπεύθυνη και λογική αντιπολίτευση με επιχειρήματα»

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης»
Βελόπουλος: «Υπεύθυνη και λογική αντιπολίτευση με επιχειρήματα»

«Υπεύθυνη» και «λογική» αντιπολίτευση θα ασκήσει η Ελληνική Λύση στη Βουλή τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση, θέλω να τους πω ότι αυτό που εγγυόμαστε είναι ότι δεν θα τους διαψεύσουμε» είπε και προσέθεσε:

«Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα, μπαίνουμε στη Βουλή για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια πέρασε Γολγοθά».

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του και στο πρόγραμμα του κόμματος του, το οποίο, όπως είπε, ετοιμάστηκε με πολύ κόπο και προσέθεσε:

«Μπορούμε να διδάξουμε σε όλους τους Έλληνες ότι με δουλειά, δουλειά, δουλειά, δουλειά, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί οι Έλληνες για να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε μαζί».

Σημείωσε, ότι το κόμμα του θα ασκήσει στη Βουλή «υπεύθυνη και λογική αντιπολίτευση με επιχειρήματα» γιατί όπως είπε ξέρει ότι «η ΝΔ δεν έχει πρόγραμμα» και τόνισε ότι θα επιβεβαιωθεί, όπως επιβεβαιώθηκε και στην πρόβλεψη του ότι η ΝΔ θα βγει αυτοδύναμη.

«Ήμουν ο μόνος που το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, παρά τα εκβιαστικά διλήμματα» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και προσέθεσε: «Ένα πράγμα έχει σημασία για μένα, να δουλέψουμε όλοι οι Έλληνες μαζί».

Σε ερώτηση τι στάση θα κρατήσει στα θέματα εκλογικού νόμου και συνταγματικής θεώρησης ανέφερε πως:

«όλα αυτά είναι στην επόμενη φάση, να δούμε τελικά τι έχουν να μας προτείνουν τα υπόλοιπα κόμματα» και σημείωσε ότι η Ελληνική Λύση έχει ήδη ένα σχέδιο για τη συνταγματική αναθεώρηση και προτάσεις για άλλα θέματα.

«Την επόμενη μέρα όλα αυτά» προσέθεσε.

 

 

 

Εκλογές 2019 – Εκτίμηση ΥΠΕΣ: Εκτίμηση Singular Logic: 39,8% η ΝΔ, 31,6% ο ΣΥΡΙΖΑ – Μένει εκτός η Χρυσή Αυγή!

Η εκτίμηση αποτελέσματος από τη Singular Logic με απόκλιση 0,5%:

Νέα Δημοκρατία 39,8% και 158 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ 31,6% με 86 έδρες

ΚΙΝΑΛ 8,3% και 23 έδρες

ΚΚΕ 5,3% και 14

Ελληνική Λύση 3,7% και 10 έδρες

ΜέΡΑ25 3,4% και 9

Χρυσή Αυγή 2,9%

Το ίδιο ακριβώς υποστηρίζει και ο Ηλίας Νικολακόπουλος στην εκτίμηση που έκανε μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βελόπουλος: «Υπεύθυνη και λογική αντιπολίτευση με επιχειρήματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.