ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για τις κρέμες κατά του κορονοϊού!

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας σχετικά με το προϊόν «Βυζαντινόν»
Βελόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για τις κρέμες κατά του κορονοϊού!

Μέσα από την εκπομπή του ο Κυριάκος Βελόπουλος προωθούσε «προστατευτικές» κρέμες αγνοώντας τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας σχετικά με το προϊόν «Βυζαντινόν» που διαφημίζει ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ως προστασία από τον κορονοϊό και την ασθένεια της πνευμονίας.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών σχετική αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής ζητώντας να προχωρήσει στις δικές του ενέργειες, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην αναφορά του ο Σύλλογος ο κ. Βελόπουλος με τους ισχυρισμούς του για δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της επίμαχης κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, στόχο έχει την αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.

Επιπλέον, επισημαίνει πως με τον τρόπο αυτό θέτει σε σοβαρή έκθεση όσους τον εμπιστευτούν και κατ’ επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία.

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπεται κάθε μικρόβιο από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα.

Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα.

Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», είχε πει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του για τις επίμαχες «προστατευτικές» κρέμες.

Κορονοϊός: Σκέψεις αναβολής όλων των εθνικών πρωταθλημάτων!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βελόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για τις κρέμες κατά του κορονοϊού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.