ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης πάλεψε μέχρι τέλους για να μη γίνει το φονικό

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη βεντέτα στα Ανώγεια, όπως αποκαλύπτει με πληροφορίες που έχει το «protothema.gr». Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από την έκθεση του ιατροδικαστή, ο 30χρονος κτηνοτρόφος Γιώργος Ξυλούρης, πιάστηκε στα χέρια και γρονθοκόπησε άγρια τον 63χρονο λυράρη, Λευτέρη Καλομοίρη. Ο λόγος, ήταν για να τον εμποδίσει να μπει στο σπίτι και...
Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης πάλεψε μέχρι τέλους για να μη γίνει το φονικό

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη βεντέτα στα Ανώγεια, όπως αποκαλύπτει με πληροφορίες που έχει το «protothema.gr».

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από την έκθεση του ιατροδικαστή, ο 30χρονος κτηνοτρόφος Γιώργος Ξυλούρης, πιάστηκε στα χέρια και γρονθοκόπησε άγρια τον 63χρονο λυράρη, Λευτέρη Καλομοίρη.

Ο λόγος, ήταν για να τον εμποδίσει να μπει στο σπίτι και να βρει το γιο του Μανώλη. 63χρονος προσπάθησε να αποτρέψει όλο αυτό που τελικώς έγινε, με τον κτηνοτρόφο τελικώς να βγάζει το όπλο του και να τον πυροβολεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… σκότωσε την ελληνική γλώσσα

Ο Μανώλης Καλομοίρης, φέρεται να είχε χτυπήσει με γροθιές τον 30χρονο κτηνοτρόφο, σε καυγά για οικογενειακές διαφορές και έτσι έγινε το κακό.

Πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στην κατοικία της οικογένειας Καλομοίρη. «Τι θες εδώ, πάλι εδώ είσαι;» ήταν οι πρώτες κουβέντες του 63χρονου προς τον 30χρονο.

Στη συνέχεια αυτός του επιτέθηκε όπως προαναφέραμε και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ο Μανώλης Καλομοίρης, βλέποντας αυτό το θέαμα, έβγαλε και εκείνο το πιστόλι του και το άδειασε πάνω στον 30χρονο κτηνοτρόφο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης πάλεψε μέχρι τέλους για να μη γίνει το φονικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.