ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεντέτα στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γιώργου Ξυλούρη (vid)

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για δύο οικογένειες στην Κρήτη, με την βεντέτα στα Ανώγεια και ανάμεσα στις δύο οικογένειες να βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία.  Η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη μοιρολογάει το νεκρό παιδί της και πραγματικά σου σηκώνεται η τρίχα… Μαυροφορεμένη η μητέρα του νεαρού που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού...
Βεντέτα στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γιώργου Ξυλούρη (vid)

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για δύο οικογένειες στην Κρήτη, με την βεντέτα στα Ανώγεια και ανάμεσα στις δύο οικογένειες να βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία. 

Η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη μοιρολογάει το νεκρό παιδί της και πραγματικά σου σηκώνεται η τρίχα…

Μαυροφορεμένη η μητέρα του νεαρού που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι των Ανωγείων, αποχαιρετάει τον γιο της με τον πιο σπαρακτικό τρόπο. Ένα μοιρολόι.

Διαβάστε επίσης- Βεντέτα στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη για τη φονική συμπλοκή

Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά.

«Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεντέτα στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γιώργου Ξυλούρη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.