ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Απίστευτο τροχαίο, αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε μπαλκόνι σπιτιού! (vid+pics)

Αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άντρας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μπαλκόνι, αρκετά μέτρα κάτω από το ύψος του δρόμου!
Βέροια: Απίστευτο τροχαίο, αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε μπαλκόνι σπιτιού! (vid+pics)

Ένα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (8/10/2020) στη Βέροια, στη γέφυρα της Μπαρμπούτας, στην οδό Δήμητρας (δρόμος από πλ. Ωρολογίου προς Προμηθέα).

Αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άντρας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μπαλκόνι και την αυλή οικίας που ήταν αρκετά μέτρα κάτω από το ύψος του δρόμου, ευτυχώς όμως ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως αναφέρει το InVeria.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα (10/10) το «Κίνημα του 1935» καταλύει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα (vids)

Οι ένοικοι του σπιτιού αναστατωμένοι βγήκαν έξω μη πιστεύοντας στα μάτια τους! Εν τω μεταξύ, αν το αυτοκίνητο έπεφτε λίγα μέτρα πιο μπροστά το ύψος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο και το όχημα θα βρισκόταν μέσα στο νερό του ποταμού.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το ατύχημα στη Βέροια

Πηγή inveria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βέροια: Απίστευτο τροχαίο, αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε μπαλκόνι σπιτιού! (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.