ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Η νύφη ήρθε με… νταλίκες (video)

Βέροια: Ξεχάστε τις λιμουζίνες και τα στολισμένα αυτοκίνητα. Αυτή η νύφη ήθελε να κάνει φασαρία την ώρα που έφτανε στην εκκλησία!
Βέροια: Η νύφη ήρθε με… νταλίκες (video)

Βέροια: Ξεχάστε τις λιμουζίνες και τα στολισμένα αυτοκίνητα. Αυτή η νύφη ήθελε να κάνει φασαρία την ώρα που έφτανε στην εκκλησία!

Την ώρα που ο γαμπρός περίμενε στην εκκλησία, στολισμένος και με μία ανθοδέσμη, η καλή του εμφανίστηκε με ένα κομβόι από νταλίκες!

Σύμφωνα με το verianet οι οδηγοί στα βαριά οχήματα άρχισαν να κορνάρουν και τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν επικίνδυνα. Τόσο πολύ που όσοι ήταν στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης, για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και την Τριγλία σάστισαν!

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Λίγο αργότερα οι φίλοι των νεονύμφων συνόδευσαν νύφη και γαμπρό στο γαμήλιο γλέντι. Έτσι ξαφνικά ο δρόμος προς Μακροχώρι γέμισε από τράκτορες, όλοι κομψά στολισμένοι με κορδέλες, που κατέληξαν στο πάρκινγκ του «Σείιρου» όπου – όπως αναμενόταν άλλωστε – «κάηκε το πελεκούδι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπέλα Θορν: Από κορίτσι του Disney, σε… ταινία στο pornhub και γυμνή στο κρεβάτι της (pics)

Οι νεόνυμφοι, τρισευτυχισμένοι εν μέσω εκλεκτών και «φασαριόζικων» φίλων, απολάμβαναν τις στιγμές μαζί με τον κόσμο που απολάμβανε κι αυτός τις όμορφες «τρέλες» με την ευχή «να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός»…

Το βίντεο είναι από τη σελίδα του κέντρου «Σείριος» όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο γλέντι.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βέροια: Η νύφη ήρθε με… νταλίκες (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.