ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέρτης: Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορονοϊού!

O κορονοϊός αλλάζει και τα μπουζούκια! Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να εμφανιστεί σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης σε απογευματινές... παραστάσεις!
Βέρτης: Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορονοϊού!

O κορονοϊός αλλάζει και τα μπουζούκια! Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να εμφανιστεί σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης σε απογευματινές… παραστάσεις!

Οι αλλαγές στο ωράριο υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων να αλλάξουν συνήθειες. Κάπως έτσι οι εμφανίσεις που θα κάνει ο Νίκος Βέρτης στην πόλη θα αλλάξουν ώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: Ανακοίνωσε νέα μέτρα-Επταήμερη καραντίνα για όσους έρχονται από Αλβανία

Σύμφωνα με το thestival.gr, ένα από τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης που θα εφαρμόσουν τα νέα ωράρια είναι το «Όραμα», στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Το κέντρο θα λειτουργεί από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα και όσοι έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 19:30.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βέρτης: Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορονοϊού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.