ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέρτης-μπουζουκια: Το μήνυμα του στους θαμώνες πριν αρχίσει το απογευματινό του πρόγραμμα (vids)

Το μήνυμα που έστειλε ο τραγουδιστής στους θαμώνες του στα απογευματινά μπουζούκια.
Βέρτης-μπουζουκια: Το μήνυμα του στους θαμώνες πριν αρχίσει το απογευματινό του πρόγραμμα (vids)

Η Θεσσαλονίκη ζει πλέον σε ρυθμούς… απογευματινών μπουζουκιών, μια πραγματικότητα μετά την επιβολή του περιορισμένου ωραρίου που επέβαλλε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Για παράδειγμα, την Παρασκευή (14/8) ουρές είχαν αρχίσει να σχηματίζονται από τις 19:00 έξω από το κέντρο διασκέδασης που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, από πελάτες που περίμεναν υπομονετικά να θερμομετρηθούν πριν περάσουν για να κάτσουν στο τραπέζι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Ουρές και θερμομέτρηση για τον…απογευματινό Νίκο Βέρτη (vid)

Αρχίζοντας το πρόγραμμά του, ο δημοφιλής τραγουδιστής καλωσόρισε τους θαμώνες με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Με το που ανέβηκε στην πίστα ζήτησε από τους πελάτες να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και προστασίας από τον κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας την χθεσινή εμφάνισή του, την «πιο ξεχωριστή βραδιά» της καλλιτεχνικής πορείας του.

«Ξέρετε, πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου, πρέπει να τελειώσουμε στις 12 η ώρα. Κάπως έτσι θα είναι και η σημερινή βραδιά, λίγο πιο αμερικάνικη, πιο αυστραλέζικη. Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας και να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε πιστέψτε με. Θα περάσει και αυτό το πράγμα τι να κάνουμε».

Εξάλλου να αναφέρουμε οτι ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τη δύση του ήλιου. Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό και οι υπάλληλοι του κέντρου φορούσαν μάσκες. Σύμφωνα με το τοπικό seleo, αν και η χωρητικότητα του καταστήματος είναι 1.700 άτομων, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρέθηκαν μόλις 550 άτομα.

Από νωρίς το απόγευμα, έξω από το μαγαζί είχαν δημιουργηθεί ουρές για μία θέση στον κέντρο. Στον χώρο στάθμευσης οι πελάτες περίμεναν να θερμομετρηθούν. Τα μεσάνυχτα η μπάντα σίγησε και οι πελάτες αποχώρησαν από το γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βέρτης-μπουζουκια: Το μήνυμα του στους θαμώνες πριν αρχίσει το απογευματινό του πρόγραμμα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.